Vattenbrunn

Få tillgång till vatten av hög kvalitet med vår helhetslösning – Från pump till Kran!

Vi erbjuder komplett paketlösning för att säkerställa tillgång till bra vatten. Med en djupborrad vattenbrunn får du tillräckligt med vatten av hög kvalitet, perfekt för de som saknar tillgång till kommunalt vatten. Som certifierade brunnsborrningsspecialister kan vi erbjuda en vattenmängdsgaranti till fast pris, vilket ger dig trygghet och full kostnadskontroll från offert till vatten i kranen.

Med vår vattengaranti kan du vara säker på en pålitlig tillströmning av vatten till brunnen. Vårt mål är att ge dig som kund en enkel och bekymmersfri upplevelse genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att säkra tillgången till högkvalitativt vatten!

Avanti är en branschorganisation. Avanti-Borrare Förening bildades formellt 1973. Föreningen har varit aktiv I drygt 40 år och är en självklar del av brunnsborrning i Sverige. Servicebolaget Avanti System AB driver föreningens verksamhet.

SP Sveriges tekniska forskningsinstitut är landets största institut av sitt slag. Vi bedriver utbildningar, provningar, forskning, revisionsverksamhet och certifiering på många områden.

Partners

Bergvärme

Ett Miljövänligt och Effektivt Värmealternativ för Hus och Byggnader!

Bergvärme är ett miljövänligt alternativ för att effektivt värma upp ditt hus eller andra byggnader. Med stigande elpriser och ökat miljömedvetande har många börjat inse fördelarna med att själva borra energibrunnar. En bergvärmeanläggning är både driftsäker och energisnål, samtidigt som den bidrar till en grönare värld. Genom att utnyttja naturens naturliga energilagring kan du skapa en bekymmersfri värmeanläggning som fungerar effektivt under många år framöver. Att investera i en bergvärmeanläggning kan även öka värdet på din fastighet. 

Vadsbo Brunnsborrning har flera års erfarenhet av att borra energibrunnar för bergvärme. Våra certifierade brunnsborrare har utvecklat enastående färdigheter för att utföra effektiva och kvalitetssäkrade arbeten. Vi strävar alltid efter att minimera tiden för varje borrning för att undvika onödigt störande buller.

Med vår långa och gedigna erfarenhet har vi etablerat samarbeten med flera professionella rörläggare och installatörer. Tillsammans kan vi erbjuda kompletta och kostnadseffektiva lösningar, så att du som kund kan känna dig trygg i ditt beslut.